بسم الله الرحمن الرحیم
بزرگترین انرژیها با غنیسازی ذرهها به دست میآید.
این اساس فرهنگ است.
بزرگترین انرژیها با غنیسازی ذرهها به دست میآید.
این اساس «جمهوریت» اسلامی است.
مردم سالاری دینی یعنی آحاد مردم، تکتک آدمها، موضوعیت دارند و بالاترین نیروها و عظیمترین حرکتها را با اقناع و اغناء همانها می شود راه انداخت. کاری که امام در انقلاب اسلامی کرد.
در تمام سالهایی که افتخار میکردیم به گردش سانتریفیوژهایی که ذرات ماده را، اتمهای به چشم نیامدنی را غنی میکنند؛ غافل بودیم از ضرورت سانتریفیوژهایی که باید غنی کنند قطرهقطره اقیانوس امت را، ذره ذره اجزاء جامعه را.
چرخ سانتریفیوژ باید بچرخد. چرخ فرهنگ هم باید همزمان بچرخد وگرنه گردش سانتریفیوژ را هم متوقف خواهد کرد.
فکر کردیم در اقتصاد کم آوردهایم و چرخهای اکونومی را خوب نچرخاندهایم که ترمز هستهای را کشیدند اما اگر دقیقتر نگاه کنیم اصل ماجرا چیز دیگری است. این چرخ فرهنگ و هنر و رسانه بود که همپای سانتریفیوژها نچرخید و نه اقتصاد.
کار به جایی می رسد که رهبری انقلاب خود یک تنه بار تبیین را به دوش میگیرد .
خودتان را برای ادامه مبارزه با استکبار آماده کنید.
پویش مبارزه با استکبار....وجید جلیلی
بسم الله الرحمن الرحیم
رهبر و ولی جامعه وظیفه دارد که اولویتها را به ما یاد آوری کند. نمیشود ایشان با این صراحت و نگرانی سخن بگویند ولی در ما هیچ احساس نگرانی ایجاد نشود و قبل و بعد از آن سخنرانی انگار نه انگار که اتفاقی افتاده است. ولایت پذیری بدون اولویتپذیری معنا ندارد .
تنهایی رهبری در این قضیه مشاهده شد، تا یک روز قبل ازسخنرانی در جمع مداحان، اینگونه به مردم القا شد که موضع رهبری چیز دیگری است. بعضی از چهرههای موجه نظام تلاش کردند نظر رهبری را 180 درجه خلاف چیزی که در واقعیت بود بنمایانند. این همه اختلاف نگاه و تحلیل برخی حلقههای نخبگانی مدعی و موجه؛ با رهبر انقلاب؛ آن هم در مسایل مهم و با حساسیت بالا بسیار خطرناک است.
حضرت امیر در خطبه 34 نهج البلاغه میفرمایند: تُکَادُونَ وَ لَا تَکِیدُونَ «دشمنان همواره در مکر و حیله و برنامه ریزی هستند ولی شما برنامه ریزی دقیق و همت و تلاش همه جانبه ندارید» و در نهایت حضرت امیر قسم جلاله میخورند که: غُلِبَ وَ اللَّهِ الْمُتَخَاذِلُونَ. بخدا شکست خواهید خورد! چرا؟ چون توانهای شما هم افزایی نمیکنند در مقابل کاری که دشمن میکند. متحد نمیشوید و کار زنجیرهای نمیکنید. صف و بنیان مرصوص نمیشوید و به میدان نمیآیید.
رهبری تاکید بر اولویتبندی میکنند. زمانی که امام حسین را به شهادت رساندند بسیاری از مسلمانان مشغول روزه و حج و بسیاری از کارهای خوب دیگر بودند ولی کارهای خوبی که اولویت نداشتند. امام جامعه اسلامی ایستاده بود و اولویت را مشخص میکرد و خیلیها میگفتند که ما میتوانیم مسلمان باشیم و به اولویتهای جامعه اسلامی اعتنا نکنیم و در احکام فردی و عبادی غرق شویم. مراقب باشیم که دچار این وضعیت نشویم. اگر زمانشناس و اولویتشناس نباشیم و گوش به رهبری نسپاریم معلوم نیست که چه سرنوشتی در انتظار انقلاب باشد. وحید جلیلی